Despre noi

JUNIOR este un grup de firme ce activeaza in domeniul comertului si prestarilor de servicii in mai multe domenii de activitate, fiind o companie angajata in satisfacerea nevoilor curente si viitoare ale clientilor ei prin produse si servicii de inalta calitate.

Managementul firmei stabileste si mentine standarde de lucru ridicate si militeaza pentru asigurarea transparentei depline in activitatea pe care o desfasoara in comunicarea cu toti detinatorii de interese, facand o datorie primordiala din mentinerea unor relatii corecte cu toti cei atasati obiectivelor firmei.

Firma intelege sa fructifice toate oportunitatile ce se ivesc pentru satisfacerea, in cat mai mare masura, a clientilor ei, pentru imbunatatirea situatiei economice si a climatului de afaceri pe piata unde actioneaza.


Misiune. Viziune. Obiective

Misiunea JUNIOR este ca prin competentele acumulate in cadrul procesului de pregatire profesionala continua, sa generam acele experiente care sã contribuie la evolutia noastra si a partenerilor nostrii.

Viziune
Evolutia continua alaturi de oamenii care ne aleg, prin oamenii în care credem!

Obiective
Cresterea performantei grupului de firme.
Furnizarea de solutii inteligente in domeniile de activitate pentru dezvoltarea noastra si a partenerilor.
Orientarea către schimbare si adaptare la noile tendinţe din domeniile de activitate.
Stabilirea unor relatii reciproc avantajoase si de durata cu toti partenerii nostrii.


Proiecte Junior

Proiect POSCCE

 

Proiect finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competivităţii Economice Axa Prioritara 1 – „Un sistem inovativ si ecoeficient de productie”

Domeniu de Interventie 1.1 – „Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM”

Operatiunea a) – „Sprijin pentru consolidarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile”

Contract de finanţare nr. 4m/400521/7/14.11.2013 pentru proiectul:“Cresterea competitivitatii SC Junior Group SRL prin diversificarea productiei”


Proiect MCSI

 

 

Proiect finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competivităţii Economice Axa prioritara III ”Tehnologia Informatiilor si comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”

Domeniul major de interventie 3 – Sustinerea E-Economiei

Operatiunea 1 – Sprijin pentru sisteme TIC integrate si alte aplicatii electronice pentru afaceri

Contract de finanţare nr. 980/331/18.10.2013 pentru proiectul: “Implementarea unei solutii integrate de gestiune la nivelul SC Junior Group SRL”

Certificari

Certificari


Echipa noastra

 


Elena Coanda

– Director Executiv –

Absolvent Academia de Studii Economice – Facultatea de Comert, specialist in accesari finantari nerambursabile, pregatire post universitara in securitate si aparare – experienta 20 de ani.

 

 


Adrian Coanda

– Director General –

Experienta de peste 20 de ani in sisteme de telecomunicatii si electronica, pregatire in domeniul managementului afacerilor, al accesarii finantarilor nerabursabile si al energiilor regenerabile.

 

Constantin Cozma
Tehnician sistem de calcul si efractie
Există un singur șef – Clientul – și el poate concedia pe toată lumea din cadrul companiei, de la manager in jos , pur și simplu prin a cheltui banii în altă parte .If opportunity doesn’t knock… build a door !
Cristinela Daud
Departament Vanzari
Siguranta, rapiditate, corectitudine si nu in ultimul rand perseverenta .
Florin Tanase
Responsabil Logistica
Marian Scurtu
Tehnician sisteme antiefractie
Nicoleta Tudose
Consultant in management
Motto: “Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lumea din jurul tău.”