Digital Print de la Junior Group

digital print

Cu Digital Print de la Junior, ai acelasi pret pentru serii de 100 sau de 10.000 de exemplare

Calitatea materialelor tale de prezentare, indiferent ca este vorba despre simple flyere sau despre cataloage complexe, trebuie sa fie desavarsita. Clientii cauta cele mai reprezentative imagini, sugestive si imprimate exemplar. Cu ajutorul serviciul de print digital oferit de Junior Group vei beneficia de toate avantajele imprimarii digitale, dar si de un pret special, greu de egalat de alte servicii similare.

Printul digital, spre deosebire de litografie sau de flexografie, are cateva avantaje semnificative, cum ar fi faptul ca nu se mai consuma atat de multa cerneala ori hartie. In cazul printului digital recolorarea unei imagini pana la saturatia potrivita nu mai este necesara. De asemenea, scapi si de etapa prin care se inregistreaza si se pozitioneaza hartia, asadar, o cantitate mai mica de consumabile.

Un alt avantaj major al printului digital consta in imprimarea unui strat subtire de cerneala, care nu patrunde si pe cealalta parte a colii sau a cartonului. Altfel spus, nu exista riscul sa gasesti pete disgratioase pe verso.

Printurile digitale oferite de Junior Group sunt realizate pe echipamente de ultima generatie, din gama Minolta C8000, si au o calitate impecabila. Specialistii nostri pot printa de la calendare de buzunar, de birou sau de perete, pana la flyere, brosuri, cataloage, mape de prezentare sau chiar carti.

Seriile pe care le executa specialistii Junior Grup au un numar cuprins intre 100 si 10.000 de exemplare, dar la acelasi pret. Indiferent de numarul de exemplare de care ai nevoie, cu ajutorul consultantilor nostri, vei gasi oferta potrivita atat pentru nevoile afacerii tale, cat si pentru bugetul tau.

Pentru ca tu sa castigi timp, expertii nostri sunt gata sa te ajute si cu servicii conexe imprimarii digitale, cum ar fi conceptia grafica, pentru 80 de lei pe ora sau pentru conceptia grafica pentru tipar, dar in tipografia noastra, la un pret de 40 lei pe ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *