Proiectare si instalare

 

Proiectare si instalare a sistemelor care asigura controlul activitatilor desfasurate in interiorul unei arii determinate si supravegherea ei prin implementarea acestor solutii, respectiv:

Sisteme de Antiefractie Sisteme de Control Acces Detectie si Alarmare la incendiu CCTV

SISTEME ANTIEFRACTIE
Amplasarea si programarea sistemelor de detectie si alarmare la efractie se fac in functie de cerintele beneficiarului, planul de securitate a obiectivului, specificul activitatii, obiectivul care urmeaza sa fie protejat si programul de munca. Sistemul de detectie si alarmare la efractie protejeaza obiectivul la accesul neautorizat, transmite informatii celorlalte sisteme integrate la nivelul dispeceratului, transmite mesaje preintregistrate la numere de telefon prestabilite. Un sistem de alarma cu grad sporit de securitate, face fata cu succes la orice situatie de patrundere prin efractie. [Continuare…]

 
 
 

SISTEME DE CONTROL ACCES
Scopul sistemului de control acces este acela de a selecta si ordona miscarea persoanelor în interiorul unor arii definite, prin verificarea autorizatiei de trecere a fiecarei persoane.
Cu ajutorul sistemului de control acces se poate crea o baza de date pentru pontaj.

 
 
 

SISTEME DETECTIE SI ALARMARE INCENDIU
Protecţia la foc pentru orice clădire are următoarele obiective: protectia vietii oamenilor si a bunurilor materiale, prevenirea intreruperii activitatii.
Aceste elemente de detectie si semnalizare a incendiilor transmit catre centrala de incendiu schimbarile de stare datorate fumului si temperaturii mediului unde sunt plasate acestea si genereaza si o alarma optoacustica. De asemenea centrala de alarmare anti-incendiu poate transmite alarma catre dispecerat sau catre serviciile de urgenta abilitate sa intervina in aceste situatii.
Pentru a evita neplăcerile cauzate de declansarea unui incendiu, detectia si semnalizarea incendiilor trebuie sa se faca din faza incipienta, atunci cand se emana fum si caldura dar inca nu avem foc deschis. Astfel puteti interveni si preveni extinderea acestora.

 
 
 

CCTV (SISTEME DE TELEVIZIUNE IN CIRCUIT INCHIS)
Securitatea completa a obiectivelor nu poate fi asigurata fara o supraveghere video eficienta, care sa permita, atat monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat şi inregistrarea imaginilor video, in scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de probe în instanta.
Pentru implementarea acestor sisteme detinem urmatoarele certificari:

  • Licenta de functionare pentru societatile specializate in sisteme de alarmare impotriva efractiei, autorizatie pentru proiectare, producere, instalare, intretinere a sistemelor de alarmare impotriva efractiei si consultanta in domeniu;
  • Certificat de atesatare pentru verificare, intretinere si reparatie la sistemele, instalatiile, aparatele si dispozitivele de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incediu.

 

Solicita oferta!