Sisteme antiefractie

Eficienta unei afaceri de succes, in orice domeniu de activitate, este influentata in mod direct de nevoia de siguranta a oamenilor, echipamentelor de lucru si informatiilor detinute.

In anul 2005 S.C. Junior Group a fost autorizata de INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE – DIRECTIA POLITIEI DE ORDINE PUBLICA pentru PROIECTAREA, INSTALAREA SI INTRETINEREA SISTEMELOR DE ALARMA IMPOTRIVA EFRACTIEI conform articolului 33 din legea nr. 18/1996, in 2005 obtinand Licenta de Functionare emisa de MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR – INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE – DIRECTIA POLITIEI DE ORDINE PUBLICA pentru PROIECTAREA, INSTALAREA SI INTRETINEREA SISTEMELOR DE ALARMA IMPOTRIVA EFRACTIEI in conformitate cu art. 34 din legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

Pornind de la sisteme de securitate pentru aplicatii rezidentiale sau de firma pana la sisteme complexe pentru aplicatii institutionale sau industriale Junior Tech poate oferii solutia tehnica completa pentru implementare, respectiv consultanta, proiectare, furnizare, instalare si intretinere (service) a echipamentelor montate.

Servicii prestate de noi:

  • Echipamentele si solutiile oferite de Junior Tech pot fi integrate in conceptia de securitate generala a unei cladiri, prin stabilirea clara a punctelor si zonelor de interfata sau interconectare cu sistemele de siguranta (gestiunea tehnica a cladirii – BMS).
  • Proiectarea, instalarea si întretinerea sistemelor electronice de supraveghere si semnalare a tentativelor de efractie;
  • Proiectarea, instalarea si întretinerea sistemelor electronice de supraveghere si semnalare a începuturilor de incendiu;
  • Proiectarea, instalarea si întretinerea sistemelor de televiziune cu circuit închis cu transmisie la distanta;
  • Proiectarea, instalarea si întretinerea sistemelor electronice si electromecanice de control al accesului;

Cladirile moderne trebuie sa corespunda la tot mai multe cerinte, referitoare la solutiile care trebuiesc adoptate pentru reducerea consumurilor de energie, sporirea sigurantei generale (incendiu, efractie, acces), asigurarea transmiterii informatiilor la un punct central, gasirea de solutii constructive avantajoase, toate acestea in scopul unui buget limitat de investitii.

Activitatile de service constituie una din componentele importante ale activitatii noastre, pentru toate echipamentele montate.

Firma noastra este in masura a prelua, pe baza de contract, activitatea de intretinere – mentenanta a tuturor instalatiilor montate de noi, astfel incat acestea sa fie permanent supravegheate si mentinute in stare de functionare.