Skip to content

CSR


Junior investeste in generatiile viitoare-studenti ai UMC -au fost in mijlocul nostru pentru a indentifica in practica ceea ce au invatat la cursuri

Studentii au ajuns la locatia firmei de practica,a managementului firmei,a tuturorilor de practica.

Le-au fost prezentate PSI si SSM si au citit procedurile de lucru pentru asamblare si service echipamente IT si lucrari executie cablare structurata si sisteme de supraveghere.

In cadul practicii desfasurate la grupul de firme Junior, studentii au invatat sa aplice in practica ceea ce au studiat in cadrul cursurilor.

Vizita a echipei Junior la Centrul de Zi Orizont

Scopul acțiunilor de responsabilitate socială ale unei companii este stabilit pentru a spori alinierea generală a angajaților la valorile și misiunea sa. Este creat pentru a face angajații și angajatorii să se simtă mai conectați cu societatea.

Responsabilitatea sociala corporativa (CSR) este o modalitate prin care companiile se recompenseaza fata de societate, oferindu-si contributia catre comunitate, economie sau mediu. Dar nu este doar atat, caci, la randul lor, companiile au si beneficii de pe urma actiunilor de CSR intreprinse. Astfel, consumatorii, angajatii sau partenerii de afaceri acorda mai multa credibilitate unei companii care implementeaza CSR.