Skip to content

Despre noi

JUNIOR este un grup de firme ce activează în domeniul comerțului și prestărilor de servicii în mai multe domenii de activitate, fiind o companie angajată în satisfacerea nevoilor curente și viitoare ale clienților ei prin produse și servicii de înaltă calitate.

Managementul firmei stabileste și menține standarde de lucru ridicate și militează pentru asigurarea transparenței depline în activitatea pe care o desfașoară în comunicarea cu toți deținatorii de interese, făcând o datorie primordială din menținerea unor relații corecte cu toti cei atașați obiectivelor firmei.

Firma întelege să fructifice toate oportunitățile ce se ivesc pentru satisfacerea, în cât mai mare măsură, a clientilor ei, pentru îmbunătățirea situației economice și a climatului de afaceri pe piața unde actionează.

Misiune.

Viziune.

Obiective.

Misiune: JUNIOR doreste ca prin competentele acumulate in cadrul procesului de pregatire profesionala continua, sa genereze acele experiente care sã contribuie la evolutia noastra si a partenerilor nostrii.

Viziune:

Evolutia continua alaturi de oamenii care ne aleg, prin oamenii în care credem!

Obiective:

Cresterea performantei grupului de firme.
-Furnizarea de solutii inteligente in domeniile de activitate pentru dezvoltarea noastra si a partenerilor.
-Orientarea către schimbare si adaptare la noile tendinţe din domeniile de activitate.
-Stabilirea unor relatii reciproc avantajoase si de durata cu toti partenerii nostrii.

Elena Coandă

– Director Executiv –

Absolvent Academia de Studii Economice – Facultatea de Comert, specialist in accesari finantari nerambursabile, pregatire post universitara in securitate si aparare – experienta 20 de ani.

Adrian Coandă

– Director General –

Experienta de peste 20 de ani in sisteme de telecomunicatii si electronica, pregatire in domeniul managementului afacerilor, al accesarii finantarilor nerambursabile si al energiilor regenerabile.